Over Annemieke

Annemieke van de Wouw

Met meer dan 10 jaar ervaring in diverse commerciële posities in binnen- en buitenland en meer dan 10 jaar ervaring in de Executive Search Branche voor diverse grote bureaus startte ik in 2009, met de gedrevenheid die mij past, van de WOUW  executive search.

Het welkome alternatief ten aanzien van de gevestigde orde. Ik werk snel, pragmatisch, resultaatgericht en gepassioneerd.
Door mijn achtergrond van meer dan 10 jaar in diverse sales, sales management en commercial management posities én 20 jaar ervaring in werving & selectie en Executive Search ben ik een ervaren gesprekspartner voor zowel klant als kandidaat.

Het presteren onder druk, het stellen van prioriteiten en het steeds opnieuw realiseren van de gestelde kwartaal- en jaartargets zijn voor mij bekende en vanzelfsprekende begrippen geworden. Met deze kennis ben ik in staat om snel en nauwgezet de juiste kandidaten te identificeren en te herkennen, en hiernaast hen te interesseren en te motiveren voor een overstap naar uw organisatie. Ik excelleer onder druk en ben een stevig adviseur en onderhandelaar.

Met een bovengemiddelde drive en passie, en met een altijd oprechte interesse in zowel klant als kandidaat voer ik opdrachten voor mijn klanten uit. Uiteenlopende midcap en grote beursgenoteerde ondernemingen als kleinere organisaties, NGO’s en familiebedrijven. Mijn energie haal ik uit bereiken van succes voor alle betrokkenen, wanneer zowel klant als kandidaat blij zijn met de gemaakte match.

Van de WOUW executive search combineer ik met Stichting Anne-Bo. Vanuit van de WOUW executive search laat ik ieder jaar een meisje via Stichting Anne-Bo studeren. Hier draagt u dus rechtstreeks aan bij.

"NEVER NEVER NEVER GIVE UP"