Able to hit the floor running while still adding value

Opdrachtgevers

Executive search voor functies op het niveau van directie, management en senior posities in sales en marketing vragen om ervaring in de business. Maar ook om een slagvaardige, pragmatische aanpak. Beiden breng ik mee evenals snelheid en kwaliteit. Ik sta voor een dienstverlening op het hoogste niveau, gecombineerd met een breed en zorgvuldig opgebouwd netwerk. U kunt daarom rekenen op een pragmatische, efficiënte en resultaatgerichte aanpak, intensief contact gedurende het proces en heldere communicatie over de voortgang.

De samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking, waarin we u als opdrachtgever goed leren kennen en uw specifieke wensen bespreken. Tegelijkertijd informeert van de WOUW executive search u over de aanpak, de doorlooptijd van de procedure en geven wij u een helder inzicht in de honorarium- en kostenstructuur van de opdracht. Onder methodiek gaan wij gedetailleerd in op de inrichting van het proces.

Wij gaan uitsluitend opdrachten aan waarvan wij overtuigd zijn dat wij deze naar uw volle tevredenheid kunnen realiseren. Als u besluit van de WOUW executive search in te schakelen voor de invulling van een vacature kunt u dan ook rekenen op ons volledige commitment.

Heel graag maken wij een afspraak met u om te vertellen hoe van de WOUW search u kan helpen met het vinden van de juiste kandidaten voor de voor u zo belangrijke positie. Uiteraard kunt u ook  contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak.

Direct contact met Annemieke?

Bel, mail of stuur een what’s app bericht en binnen één werkdag heeft u contact!

Tel: 06-51054104

Neem contact op

Wij gaan uitsluitend opdrachten aan waarvan wij overtuigd zijn dat wij deze naar uw volle tevredenheid kunnen realiseren. Als u besluit Van de WOUW in te schakelen voor de invulling van een vacature kunt u dan ook rekenen op ons volledige commitment. Wilt u meer weten wat Van de WOUW voor u kan betekenen dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Referenties

Hard work beats talent when talent fails to work hard