Opdrachtgevers

Executive search voor functies op het niveau van directie, management en internationale posities in sales en marketing vraagt om ervaring in de business. Maar ook om een slagvaardige, pragmatische aanpak. Binnen de voorwaarden die u stelt op het gebied van snelheid en kwaliteit. Daarom is Van de Wouw / partners hét bureau voor executive search in deze functies. We staan voor een dienstverlening op het hoogste niveau, mede dankzij een breed netwerk. U kunt daarom rekenen op een pragmatische, efficiënte en resultaat gerichte aanpak, intensief contact gedurende het proces en heldere communicatie over de voortgang.

De samenwerking begint met een persoonlijke kennismaking, waarin we u als opdrachtgever leren kennen en uw specifieke wensen bespreken. Tegelijkertijd informeert Van de Wouw / partners u over de aanpak, de doorlooptijd van de procedure en geven wij u een helder inzicht in de honorarium- en kostenstructuur van de opdracht. Onder Methodiek gaan wij gedetailleerd in op de inrichting van het proces.

Wij gaan uitsluitend opdrachten aan waarvan wij overtuigd zijn dat wij deze naar uw volle tevredenheid kunnen realiseren. Als u besluit Van de Wouw / partners in te schakelen voor de invulling van een vacature kunt u dan ook rekenen op ons volledige commitment.

Wilt u meer weten wat Van de Wouw / partners voor u kan betekenen dan nodigen wij u van harte uit contact op te nemen voor het maken van een afspraak.

Hard work beats talent when talent fails to work hard