Goede vrijdag 2015 is een goede vrijdag!

gefeliciteerd met je nieuwe baan

Vandaag, Goede Vrijdag 2015 is een goede vrijdag!

Vanmorgen om negen uur begon de dag met een telecall met één van mijn zeer gewaardeerde klanten uit Zuid Nederland. Samen met de HR Directeur en de Algemeen Directeur hebben wij een lopende procedure nog wat scherper aangezet. Veel focus op persoonlijkheid. Dit is een vraag die je meer en meer ziet terugkomen de laatste maanden, dat is een mooie ontwikkeling.

Vanmiddag heb ik een opdracht ingevuld bij een klant waar ik de afgelopen twee jaar meerdere posities heb mogen invullen, die van Marketing Manager, twee District Sales Managers en een zware Senior Sales. En nu heb ik een man van 59 jaar bij hen mogen plaatsen. De kandidaat is blij, het bedrijf is blij en ik ben blij. De kandidaat is goed, altijd geweest, ik ken hem al jaren. Maar, een geboortedatum van 1956 is onbetwist een handicap dus dat vereist wel wat extra overtuigingskracht. Daarom is het zo mooi wanneer je goed contact met je klant hebt, een persoonlijke band met hen opbouwt zodat je afwijkende situaties kunt bespreken en -zoals in dit geval- ook nog eens tot een succesvol einde kunt brengen.

Tijdens het afrondende gesprek met deze klant belde een andere klant waar ik aan het pitchen was voor een meervoudige opdracht. En ook hier zijn we er uit. Na de Pasen start ik voor deze klant met de zoektocht naar Senior Sales, Account Managers new en existing business. Met full time ondersteuning van mijn business partner Yvonne van Os gaan we deze strijd aan om voor deze klant de juiste mensen uit de markt te trekken teneinde hun Salesforce te versterken. We praten hier over een grote telecom multinational dus wie in de markt is voor een change, zin heeft in een nieuwe uitdaging, zich wil ontwikkelen, uitdagen of verbeteren binnen een gedreven en dynamische omgeving, neem contact met ons op!

Als uitsmijter, mijn nieuwe site is vandaag live…ben benieuwd wat jullie ervan vinden?

One thought on “Goede vrijdag 2015 is een goede vrijdag!”

  1. Hi Annemiek, mooie nieuwe website! Gaaf ook van je nieuwe opdrachten en plaatsingen.
    Veel succes verder!
    Warme groet,
    Rieks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *