Beschikbaar en bereikbaar?!

image1

Bij Raasveld & Partners wordt hard gewerkt. Met een team zijn wij de markt aan het afstropen op zoek naar commercieel talent.

New Business, Existing Business, Sales Management, Business Solutions Management, een Directeur Sales, European Sales etc. Wij gebruiken ons grote en uitgebreide bestand, we zetten social media in, Twitter, Facebook en we  hunten, searchen, zoeken, benaderen, bellen, kortom we gebruiken alle methodieken die nodig zijn om mensen te vinden. En uiteraard gebruiken we ook Linkedin. Het nimmer genoeg geprezen zakelijke netwerk waar je bekend op moet zijn.

Tijdens deze actieve en dynamische search valt ons steeds het volgende op. Er zijn voldoende mensen beschikbaar, dit is de term die zij boven hun profiel plaatsen. En het bijgesloten plaatje ondersteunt deze opmerking. Dit is een afbeelding van vandaag , donderdag 9 april. Ruim een miljoen mensen zijn op de arbeidsmarkt beschikbaar.

Maar, zijn jullie ook bereikbaar? In de meeste profielen is geen mobiel nummer, noch een email adres aanwezig. En we zoeken vooral naar commerciële profielen waarvan we flexibiliteit, dynamiek en een snelle manier van handelen verwachten. Als je beschikbaar bent, zorg dan ook dat je mega bereikbaar bent. Erg belangrijk!

Annemieke van de Wouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *