Annemieke van de Wouw

Mijn carrière kent 2 pijlers; Sales en Executive Search & Selectie. De eerste twaalf jaar ben ik werkzaam geweest bij stevige commerciële organisaties zoals Ricoh (NashuaTec) en Xerox, als Corporate Accountmanager en als Sales Manager.

In 1996-1997 heb ik in Dubai, UAE, gewerkt als Sales Manager voor een lokaal, maar internationaal georiënteerd Recruitment & Training bureau en daar kennis gemaakt met de boeiende wereld van Search en Selectie.

Sinds 2001 ben ik werkzaam in de Consultancy Business. De eerste 7 jaar bij YER Young Executive Recruitment als Consultant en Managing Consultant. Vervolgens heb ik mij –als Partner met specialisatie Technology- aangesloten bij een grote Internationale Headhunter. Met de gedrevenheid die bij mij past heb ik eind 2008 een eigen bureau opgericht, Van de Wouw / partners. Het welkome alternatief ten aanzien van de gevestigde orde. Wij werken snel, pragmatisch, resultaatgericht en gepassioneerd.
Met een achtergrond van meer dan 10 jaar in Sales is mijn specialiteit Sales & Marketing in de breedste zin van het woord maar wel op senior level. Voor mijn klanten voer ik opdrachten uit op het gebied van Sales/Marketing Management, Commercial Management, Sales/Marketing Director, Senior/Key Accountmanagement etc.

Het presteren onder druk, het stellen van prioriteiten en het steeds opnieuw realiseren van de gestelde kwartaal- en jaartargets zijn voor mij bekende en vanzelfsprekende begrippen geworden. Met deze kennis ben ik in staat om snel en nauwgezet kandidaten te herkennen, interesseren en adviseren. Ik excelleer onder druk en ben een stevige motivator en onderhandelaar.

Opdrachten voer ik uit met een bovengemiddelde drive en passie én met een altijd oprechte interesse in zowel klant als kandidaat teneinde voor alle partijen een succes te bereiken.

Annemieke van de Wouw kantoor